Projekte und Neuigkeiten von und mit RentaLite.

Wir bringen LEDs in Umlauf.

Offerte aanvragen
Terug naar nieuws

News

12.07.2019

Groothandel gaat fors besparen op energie

In Duitsland (Essen) heeft Rentalite de voedsel groothandel ILG Food Group voorzien van energiezuinige LED verlichting zonder dat hierin geïnvesteerd hoefde te worden. De doorlopende Premium Power Slim LED lijnen zijn geleverd en geïnstalleerd zonder investering vooraf en de klant betaalt een gedeelte uit de besparing aan Rentalite voor 6 jaar.

Voorheen hingen er highbays in de groothandel van ILG Food Group. Men wilde graag een beter lichtbeeld en een hogere gelijkmatigheid, de klant is dan ook tevreden over de ‘look and feel’ van het eindresultaat.

Wilt u ook weten hoeveel u kunt besparen zonder investering vooraf, mail dan naar info@rentalite.com voor een vrijblijvende calculatie op maat.