Projects and news

50-90% Ersparnis und 300.000 Stunden Lebensdauer durch Spezial LEDs

Offerte aanvragen
Terug naar nieuws

News

12.07.2019

Interparking wint European Parking Award voor parkeergarage Markthal in Rotterdam

De parkeergarage, die één jaar bestaat onderscheidt zich door zijn locatie midden in een levendige binnenstad vlakbij drukbezochte bestemmingen zoals het winkelgebied ‘de Koopgoot’. Interparking won de European Parking Award in de categorie new parking structures. De vakjury beoordeelde de parkeergarages onder meer op locatie, gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en veiligheid.

De parkeergarage onder de Markthal telt bijna 1200 plaatsen en is voorzien van de modernste technieken, waaronder LED-verlichting. De firma Rentalite heeft de garage voorzien van de Premium Power LED V.  De PPL V heeft een spreidingshoek van 240 graden in plaats van de standaard 160 graden. Hierdoor ontstaat er een bredere lichtspreiding vanuit 1 armatuur, wordt een groter oppervlak belicht vanuit 1 punt en is er een mooie gelijkmatigheid van de verlichting in de garage. De energiebesparing die zal optreden door het plaatsen van de LED verlichting in de garage is minimaal 50% en resulteert in een financiële besparing van tienduizenden euro’s per jaar.