Projekte und Neuigkeiten von und mit RentaLite.

Wir bringen LEDs in Umlauf.

Offerte aanvragen
Terug naar nieuws

News

12.07.2019

RentaLite gaat 2 Q-Park garages energiezuinig verlichten

Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan grote, bekende namen zoals de Bijenkorf, Zara, Massimo Dutti, G-Star Women, Van Gils, Starbucks en Superdry. Maar er zijn ook diverse boetiekjes en vernieuwende concepten zoals het eerste Bose Experience Centre in Nederland en een Nespresso Boutique. Zowel 2013 als 2015 is Stadshart Amstelveen door de Winkelcentrum Kwaliteitsmonitor uitgeroepen tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’. En in 2012 kreeg het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum 4 sterren toegekend. Deze internationale classificatie staat voor de kwaliteit en service die een winkelcentrum biedt. Naast de vele winkels is er een uitgebreid aanbod aan horeca en cultuur, zoals P60, Schouwburg Amstelveen, Cinema Amstelveen en het Cobramuseum.

 

De 2 parkeergarages van Q-Park bij het Stadshart Amstelveen worden uitgerust met 905 energiezuinige Ultimate Power LED armaturen van Rentalite. RentaLite past voor het eerst draadloze Dali sturing toe in de armaturen. Hierdoor hoeven er geen extra kabels getrokken te worden tussen de armaturen en zijn toch alle armaturen verbonden met elkaar middels een Dali protocol. Door toepassing van deze Dali dimming zal de besparing geoptimaliseerd worden naar meer dan 85% op de lichtenergie en de installatiekosten beperkt blijven.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen met de energiezuinige verlichting van RentaLite? Met of zonder investering vooraf? Email ons voor een besparingsberekening op maat.