Projekte und Neuigkeiten von und mit RentaLite.

Wir bringen LEDs in Umlauf.

Offerte aanvragen
Terug naar nieuws

News

12.07.2019

WTC Den Haag bespaart met RentaLite

Als boegbeeld van het Beatrixkwartier – het internationale zakencentrum van Den Haag – biedt WTC The Hague maar liefst 42.500 m2 hoogwaardige kantoorruimte. Binnen het gebouw bevindt zich een dynamische, groeiende groep bedrijven, variërend van internationaal bekende namen tot lokale starters. Talloze zakelijke reizigers en expats vinden dagelijks hun weg naar WTC The Hague.

WTC The Hague is lid van de World Trade Centers Association, met ruim 300 vestigingen wereldwijd. Dit biedt u ongekende toegang tot een mondiaal netwerk van meer dan 750.000 ondernemers.

WTC The Hague wil gaan besparen op energie- en onderhoudskosten en heeft daarvoor de producten en diensten van RentaLite uitgekozen. RentaLite zal 1150 energiezuinige LED armaturen gaan leveren om zo meer dan €50.000 per jaar te gaan besparen. De meeste armaturen zijn voorzien van een interne dimming waardoor de besparing geoptimaliseerd wordt.

Wilt u ook weten hoeveel u kunt besparen per jaar, klik dan hier voor onze besparingstool