Projects and news

50-90% Ersparnis und 300.000 Stunden Lebensdauer durch Spezial LEDs

Offerte aanvragen
Terug naar nieuws

News

19.07.2019

Central Plaza Rotterdam kiest RentaLite

Parkeergarage Central Plaza in Rottedam bevindt zich onder het winkelcentrum Central Plaza, in de directe omgeving van het centraal station van Rotterdam en heeft een capaciteit van 470 parkeerplekken.
RentaLite heeft van Cromwell Property de opdracht gekregen om de 470 plaatsen tellende garage te verduurzamen met energiezuinige LED verlichting in een lijn formatie. De opstelling van de verlichting zal, op verzoek van Interparking Nederland, in dezelfde formatie worden opgehangen als in de Museumkwartier parkeergarage in Den Haag. De besparing in de garage zal, inclusief het slimme dim systeem, 75% bedragen op energie en CO2 uitstoot.