Projects and news

50-90% Ersparnis und 300.000 Stunden Lebensdauer durch Spezial LEDs

Offerte aanvragen
Terug naar nieuws

News

29.09.2020

De LED ‘Innovation’ bij Buurstalling Coehoornsingel en Nieuwstraat Groningen

In de buurstallingen van de Gemeente Groningen, die worden beheerd door Interparking, zal de huidige TL T8 verlichting worden vervangen door de nieuwe PPL Innovation van RentaLite. Het betreft een 1-op-1 vervanging van de huidige armaturen waarbij men een energiebesparing gaat realiseren van circa 60%.

Door de lange levensduur van het robuuste armatuur (100.000 uur) gaat men ook nog eens besparen op onderhoud. Het armatuur is een modulair armatuur waarbij de LED strip en driver makkelijk te vervangen zijn.

Premium Power LED (PPL) Innovation
De PPL Innovation is het nieuwste armatuur in het Rentalite assortiment. De Innovation heeft alle top componenten in 1 lamp:

Heeft u ook interesse in een vrijblijvend lichtplan en/of besparingsberekening mail ons dan!