Projects and news

50-90% Ersparnis und 300.000 Stunden Lebensdauer durch Spezial LEDs

Offerte aanvragen
Terug naar nieuws

News

30.11.2021

Rentalite verlicht jachtbouwer Oceanco

Oceanco is een van ‘s werelds bekendste jachtbouwers. Met een jachtwerf in Alblasserdam en een ontwerp- en verkoopbureau in Monaco, bouwt het technisch sublieme wereldtop jachten van de hoogste kwaliteit.

Rentalite zal de conventionele verlichting in de werf, kantine, kantoren, galerijen, was- en kleedruimtes gaan updaten voor energiebesparende Rentalite LED verlichting. De energie- en kosten besparing zal tussen de 65 en 70% uitkomen. De producten hebben een lange levensduur en een lange garantie. Er is  in 20 jaren weinig- tot geen onderhoud benodigd aan de armaturen.

Maatwerk
De downlights worden voor dit project op maat gemaakt in verband met de bestaande klimaatplafonds.

Bent u ook opzoek naar een custom-made oplossing, die ook zonder investering vooraf kan,  neem contact met ons opinfo@rentalite.com