Projekte und Neuigkeiten von und mit RentaLite.

Wir bringen LEDs in Umlauf.

Offerte aanvragen
Terug naar nieuws

News

12.07.2019

RentaLite verduurzaamt HEMA hoofdkantoor

Sinds 2010 is het hoofdkantoor van de HEMA gevestigd in Number One op de werf in Amsterdam. Met ca. circa 600 medewerkers is de HEMA de grootste gebruiker. Het gebouw heeft een stoer uiterlijk geïnspireerd op de industriële groothandelsgebouwen uit de jaren ’50. Doordat de winkel in hetzelfde gebouw huist als het hoofdkantoor, leent deze locatie zich goed om bijvoorbeeld nieuwe opstellingen in de praktijk te toetsen en fungeert de winkel als een pilotstore. Het filiaal biedt de medewerkers van het hoofdkantoor de gelegenheid dicht bij de werkplek contact te houden met de werkvloer. Maar deze vestiging is er natuurlijk ook voor alle omwonenden van gebouw Number One op de NDSM-werf.

RentaLite heeft de opdracht gekregen om het HEMA hoofdkantoor te verduurzamen door middel van toepassing van LED verlichting. De verlichting in het complete gebouw wordt omgezet naar RentaLite LED verlichting waardoor er meer dan 50% bespaart gaat worden op energie verbruik en CO2 uitstoot. Het betreft totaal een installatie van bijna 4000 LED producten.

Ook weten hoeveel u kunt besparen? Mail ons voor een besparingscalculatie op maat: info@rentalite.com