Projects and news

50-90% Ersparnis und 300.000 Stunden Lebensdauer durch Spezial LEDs

Offerte aanvragen
Terug naar nieuws

News

29.10.2020

Upgrade voor Wijnstraat 100 Rotterdam

De VvE heeft besloten om een upgrade in het gebouw te laten uitvoeren: het leveren en plaatsen van LED verlichting.

Rentalite gaat de huidige verlichting in zowel de parkeergarage, trappenhuizen en het parkeerdek vervangen door energiezuinige LED verlichting.

In de parkeergarage wordt de Ultimate Power LED geïnstalleerd met een geïntegreerde bewegingssensor. Dit betekent dat, als er 10 minuten geen beweging plaatsvindt, de armaturen naar 10% dimmen en wanneer er beweging wordt gedetecteerd gaan de armaturen weer naar 100% van het vermogen. Ook worden de helft van de armaturen uitgevoerd met een geïntegreerde batterij t.b.v. noodverlichting. Door middel van dit dim-systeem kan men de huidige 3-aderige bekabeling hergebruiken en zijn er geen extra kabels benodigd.

De trappenhuizen worden voorzien van het PPL wandarmatuur, ook voorzien van een batterij t.b.v. noodverlichting. Daarnaast zal RentaLite de PPL Vluchtwegarmaturen installeren t.b.v. de vluchtweg aanduiding en op het dak de PPL Straatarmaturen installeren op de bestaande masten.